DULCEATA ARDEI IUTE 200G
17,00 lei

Gustos și savuros!
Produs pasteurizat.
Ingrediente: ardei kapia*, suc concentrat de struguri*, ardei iute( <2%)
*din agricultură ecologică UE (România). Conține semințe de ardei iute.
Pentru obținerea a 100g produs finit s-au folosit 127g ardei pasat. Cantitate neta: 220g
DULCEATA ARDEI IUTE 200G
17,00 leiRequest a Call Back
- Ask a Question
DULCEATA ARDEI IUTE 200G
17,00 leiAsk a Question
GUST ADEVĂRAT DE FRUCTE!
Din gustul desăvârsit al fructelor si legumelor ecologice bine coapte, alese cu mare grijă, am creat noile produse ecologice sub marca rawe.
Rawe reprezintă idea noastră de a conserva fructele într-un mod inedit, într-o maniera cât mai curată si sigură fără adaos de zahăr, pectine, conservanți, coloranți sau alti aditivi alimentari.
Valoare nutritiva medie pentru 100g produs
Valoarea energetica 129.89kcal / 540.09 kJ
Proteine 1.74 g
Glucide totale 36.8 g
Din care zaharuri totale(din fruct) 25 g
Grasimi: 0.38 g
Sare: 5.08 g
Produs pasteurizat. Fara gluten.
Nu conține organisme modificate genetic. Conține semințe de ardei iute.
Produs fabricat in Romania.
Origine ingrediente: Romania
Gramaj | 200g |
---|---|
Producator | SC PHENALEX SRL |
Based on 0 reviews
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
- amestec
- apicol
- arnica
- balsam
- bomboane
- brad
- capsule
- catina
- ceai
- crema
- dragaica
- dulceata
- echinacea
- eucalipt
- extract
- femei
- ficat
- galbenele
- ghimbir
- hepatic
- infuzie
- laptisor de matca
- lavanda
- leurda
- lotiune
- manuka
- menta
- miere
- pin
- plante
- propolis
- prostata
- salvie
- sapun
- sirop
- sunatoare
- tamaie
- tataneasa
- telom
- tinctura
- ulei
- ulei esential
- ulei integral
- uleiuri esentiale
- untul pamantului
Related Products
DOAR 3 INGREDIENTE : visine – minim 70%; suc din struguri cu pulpa concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatură de 60 grade, pectină din coji de citrice. Preparat cu 70 g de fructe pentru 100 g de produs finit
Dulceata de caise Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale si aduce mai aproape savoarea proaspata a caiselor. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct /100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
Gust adevarat de fructe!
Produs pasteurizat.
Ingrediente: prune* (fruct pasat).
*din agricultură ecologică UE
Pentru obținerea a 100g produs finit s-au folosit 200g prune. Cantitate neta: 220g
Zmeura – minim 70%; suc din struguri cu pulpa 25% – concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade, apa, pectina din coji de citrice. Preparat cu 70g de fructe pentru 100g de produs finit.
DOAR 3 INGREDIENTE: smochine – minim 60%; suc din struguri cu pulpa concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade, pectina din coji de citrice. Preparat cu 60 g de fructe pentru 100 g de produs finit. Conține zaharuri prezente in mod natural. Fara conservanti. Fara indulcitori artificiali. Fara arome adaugate. Conservat prin pasteurizare usoara.
Dulceata de mango Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a fructelor de mango. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 60g fruct /100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
Este un produs pentru uz extern, destinat afecțiunilor articulare și nevralgiilor, al cărui principal component activ este ciuperca tibetană. Aceasta este un organism care crește doar la înălțimi foarte mari, nefiind niciodată întâlnit la sub 4000 de metri altitudine, întrucât se dezvoltă doar în golurile alpine, deasupra limitei la care crește vegetația forestieră. Savanții europeni care au întâlnit-o prima oară în Tibet i-au dat ciupercii denumirea științifică de Cordyceps, ceea ce s-ar traduce din greaca veche prin „iarba vie”. Utilizată intern, ciuperca tibetană este celebră în toată lumea pentru efectele sale formidabile în combaterea cancerului și a tuturor formelor de tumori, dar și pentru reîntinerire sau întărirea imunității.
Dulceata de coacaze negre Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a coacazelor negre. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
Dulceata de afine Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a afinelor. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
Dulceata de mure Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a murelor. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
Dulceata de capsuni Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a capsunilor. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct /100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
Principalul element valoros al maceselor este vitamina C. Aceasta conditioneaza buna functionare a tuturor celulelor, jucand un rol esential in procesele metabolice fundamentale. Macesele mai contin cantitati importante de carotenoizi, precursori ai vitaminei A. Datorita continutului mare de vitamine, macesul este un excelent vitaminizant natural. De asemenea, macesele cresc rezistenta capilarelor sanguine, care devin astfel mai putin fragile. În plus, unii autori ii mentioneaza proprietatile astringente, antidiareice, diuretice, precum si faptul ca stimuleaza pofta de mancare si digestia.
Reviews
There are no reviews yet.