Polen de salcie in miere 230g Apicolscience
40,00 lei
Polen de salcie in miere – Salcia are o relație cu totul specială cu albinele, ea fiind practic prima specie vegetală din care aceste insecte recoltează polenul. Relația diferitelor specii din familia sălciilor cu albinele este atât de profundă, încât florile sălciilor secretă o substanță cu miros dulce destinată exclusiv atragerii acestui polenizator.
Polen de salcie in miere 230g Apicolscience
40,00 leiSolicitați un apel înapoi
- Pune o intrebare
Polen de salcie in miere 230g Apicolscience
40,00 leiPune o intrebare
Polen de salcie în miere – Apicol Science
Salcia are o relație cu totul specială cu albinele, ea fiind practic prima specie vegetală din care aceste insecte recoltează polenul. Relația diferitelor specii din familia sălciilor cu albinele este atât de profundă, încât florile sălciilor secretă o substanță cu miros dulce destinată exclusiv atragerii acestui polenizator (1).
Pe de altă parte, salcia este foarte studiată pentru efectul său în gestionarea inflamației și durerii articulare (2), inclusiv în cazul unor probleme cronice la acest nivel.
Ca și alte tipuri de polen a fost studiat sub aspectul influențelor sale la nivel celular. De exemplu, a fost identificată o acțiune fiziologică asupra așa-numitelor mastocite – celule cu rol proinflamator, implicate în procese artritice, alergice, bronșice congestive (3).
Rolul polenului în inflamații și procese oxidative este tot mai bine documentat (4). Datorită compoziției sale chimice a fost și subiectul unor teste în cadrul îngrijirii complementare în cazul tulburărilor vasculare (5).
Polenul de salcie se recomandă în special în perioadele de răcire bruscă a vremii, când sistemul osteoarticular este solicitat de variațiile de temperatură și umiditate, dar și în perioadele de efort fizic intens.
Ingrediente polen de salcie în miere:
Polen de salcie 46g și miere de salcâm românească din agricultură biologică: 184g.
Polenul conține: glucide (zaharoză, fructoză, maltoză și poliholozide), ami-noacizi, acizi nucleici, proteine vegetale, lipide, vitamine din complexul B (B2, B6, B9, B1, B12), vitamine A, C, E, K, minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime, flavonoide și fitosteroli.
Mod de utilizare polen de salcie în miere: Copii 3-5 ani: ½ linguriță /zi; Copii 5-10 ani: 1- 1 și ½ lingurițe /zi; Copii 10-14 ani: 1-3 lingurițe /zi; Adolescenți 14-20 ani: 2-4 lingurițe /zi; Adulți: 1–4 lingurițe /zi; Persoane în vârstă: 2–3 lingurițe /zi
Se administrează cu 5 minute înainte de masă, sublingual, până la asimilare.
Se recomandă cure de 30-90 de zile.
Precauții și contraindicații:
Alergie la polen. Alergie la miere.
Atenționări:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Prezentare: recipient de sticlă de 200ml, cu 230g (200ml±10%) produs.
Valoare calorică/230 grame: 616 calorii
Produs alimentar.
Toate ingredientele sunt de proveniență UE.
Studii Științifice:
- O aromă florală din salcie, numită 1,4-Dimethoxibenzenm atrage albinele oligolectice (care culeg polendoar de la câteva specii de plante)”; S. Dötterl, 2005
- „Eficacitatea și tolerabilitatea unui extract standardizat
de scoarță de salcie la pacienții cu OSTEOARTRITĂ: studiu clinic dublu orb controlat cu placebo”; B Schmid et al. - „Efectul inhibitor al polenului de albine asupra degranulării mastocitelor”, in-vivo și in-vitro; Y. Ishikawa et al.; / Journal of Medicinal Food. 2008
- „Activitatea biologică a polenului: ANTIINFLAMATOARE, ANTIMICROBIANĂ, ANTI-MUTAGENĂ și ANTI-OXIDANTĂ”; A. Pascoal et al.; Food and Chemical Toxicology.
- Efectul mierii și al polenului de albine asupra toleranței la efort, metabolismului lipidelor și proprietăților reologice ale sângelui la pacienții cu BOALĂ CARDIACĂ ISCHEMICĂ; V.A. Liusov et al.; Kardiologiia (1992
Producator | SC SYNERGY PLANT PRODUCTS SRL |
---|
Bazat pe 0 recenzii
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
- amestec
- apicol
- balsam
- bomboane
- brad
- capsule
- catina
- ceai
- crema
- dragaica
- dulceata
- echinacea
- eucalipt
- extract
- femei
- ficat
- galbenele
- ghimbir
- hepatic
- infuzie
- isop
- laptisor de matca
- lavanda
- leurda
- lotiune
- manuka
- menta
- miere
- pin
- plante
- propolis
- prostata
- salvie
- sapun
- sirop
- sunatoare
- tamaie
- tataneasa
- telom
- tinctura
- ulei
- ulei esential
- ulei integral
- uleiuri esentiale
- untul pamantului
Produse asemanatoare
Laptisor de matca activat
Ingrediente:
Miere polifloră (bio): 161 g; Lăptișor de matcă gel: 64,4 g; extract apos 1:10 din frunze de Brusture (Arctium lappa): 2,3 g; extract apos 1:10 din coajă de Portocal-dulce (Citrus sinensis): 2,18 g; uleiuri esențiale de: Grapefruit (Citrus paradisi): 0,04 g; Lămâie (Citrus limon): 0,04 g; Lămâie-verde (Citrus aurantifolia): 0,04 g.
Bomboane fara zahar cu propolis si lemn dulce
Ambalaj: 70g
Detalii: Sugar Free Bon-bons
Laptisor de matca proaspat si crud –
Lăptișorul de matcă este o secreție produsă de albine, utilizată pentru a hrăni reginele (mătcile), care, singure asigură
reproducerea a sute de exemplare de albine din stup. De asemenea, în primele zile de viață, puietul de albine este hrănit cu acest produs apicol special.
Hepatic regenerare
Ingrediente Hepatic Regenerare:
Miere polifloră, Lăptișor de matcă, extracte de: Mușetel, Gălbenele, Urzică, Șofran-de-India/ Turmeric, Armurariu, uleiuri esențiale: Salvie-dulce, Salvie, Pin.
Miere cu trandafir:
Mierea cu trandafir asociază două ingrediente naturale excepționale: mierea de albine polifloră și trandafirul. Efectele mierii asupra sistemului cardiovascular (1) și asupra aparatului respirator sunt bine-cunoscute. În schimb, acțiunile fiziologice ale trandafirului sunt prea puțin știute.
Bomboane perle cu miere si mug brad
Ambalaj: 100 g
Detalii: dropsuri cu miere şi esenţă naturală de muguri de brad
Laptisor de matca in miere 20%:
Lăptișor de matcă pur, crud: 46 g și miere polifloră românească din agricultură biologică: 184 g.
Apicol9Beta sau ”mierea galbenă” este un produs format din nouă ingrediente apicole și vegetale. Aceste ingrediente sunt implicate în procese cu efect de inhibare a dezvoltării microorganismelor periculoase ce pot apărea la acest nivel.
Apicol12gamma, sau mierea albastră, este un produs apicol format din 12 ingrediente cu un rol benefic în ceea ce privește îmbunătățirea tonusului și a vitalității organismului.
Miere de albine cu ghimbir – Proprietatile ghimbirului se completeaza armonios cu cele ale mierii de albine, dand nastere unui produs plin de beneficii, acesta fiind bun chiar si in raceli de sezon si probleme de circulatie.
Bomboane perle cu miere si cimbrisor
Ambalaj: 100 g
Detalii: conţin 5% miere, dropsuri cu miere și esență naturală de cimbrișor
Miere cu brad: Mierea de albine polifloră și bradul sunt o asociere cu efecte de excepție asupra aparatului respirator. Mierea de albine este considerată a fi un bun mijloc de a ține sub control flora microbiană.
Recenzii
Încă nu există recenzii.