Cum comand?

Ne dorim să ai o experiență cât mai plăcută pe website-ul nostru. Din acest motiv, simplificăm permanent modul de comandă al produselor!

Produsele pot fi achiziționate prin 3 variante:

  1. Comandă online

Pasul 1. Coșul de cumpărături

Vei fi redirecționat către pagina coșului de cumpărături, unde poți vizualiza produsele selectate și/sau actualiza cantitatea acestora. Când dorești să finalizezi comanda, selectează una din cele 3 variante: “Cumpără fără cont”, “Autentificare” și “Înregistrare”. Dacă te-ai înregistrat deja, poți merge mai departe accesând “Finalizează comandă”.

Pasul 2. Introdu datele tale

Te autentifici, sau, dacă nu ai cont de utilizator, te înregistrezi pe site. Ca utilizator înregistrat nu mai este nevoie să introduci datele la fiecare comandă și beneficiezi de acces la istoricul și statusul comenzilor. Poți alege să comanzi și ca vizitator, fără să te înregistrezi, completând datele de livrare: nume, adresa de facturare și de livrare, telefon și adresa de mail.

Pasul 3. Confirmare comandă

După finalizarea comenzii vei primi pe e-mail o confirmare a înregistrării comenzii. Poți vizualiza factura proformă accesând butonul „Detalii comandă”.

  1. Comandă telefonică

Pentru comenzile telefonice, te rugăm să ne contactezi în timpul programului afișat pe prima pagină, la următoarele numere de telefon:

  1. Cumpărături direct din Magazinul Arimateea:

Sediu în Municipiul Suceava, Strada Ion Vodă Viteazul, Nr. 2, Pangarul Mănăstirii Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava, Județ Suceava

Venind direct în magazinul nostru noi ne bucurăm să te cunoaștem, iar tu beneficiezi de consiliere.

Cauți un produs și nu îl găsești? Vrem să îți fim de folos. Lasă-ne un mesaj sau un e-mail și ne vom strădui să te ajutăm prin contactarea directă a producătorului.

Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Închide
Close

Close
Meniu
Categorii