Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Îți urăm un călduros BUN VENIT pe site-ul www.arimateeamed.ro.

Te rugăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile site-ului nostru, prezentate mai jos.

Accesul sau vizitarea acestui website se supune Termenilor și Condițiilor de utilizare, continuarea implică acceptul explicit cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniiile: arimateeamed.ro și pentru care SC Arimateea ASR SRL are calitatea de autor, proprietar sau administrator.

SC Arimateea ASR SRL, denumită generic în cele ce urmeaza și „Arimateeamed” sau ”SOCIETATEA”, cu sediul în Municipiul Suceava, Strada Ion Vodă Viteazul, Nr. 2, camera 3, Județ Suceava, având codul de înregistrare fiscală RO 35055157, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J33/881/2015, în calitate de autor, proprietar și administrator al acestui website, numit în continuare și ”SITE” își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Descrierea și returnarea produselor

www.arimateeamed.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, www.arimateeamed.ro nu garanteaza că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit de www.arimateeamed.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr. 34/2014.

În cazul în care întelegeți să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:

– de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala dvs. Primim retururile doar prin curierat rapid sau prin orice serviciu “door to door”. Returul dvs. trebuie să ajungă la adresa: Municipiul Suceava, Strada Ion Vodă Viteazul, Nr. 2, camera 3, Județ Suceava.

– de a returna produsul cumpărat în stare de funcționare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.

Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau alte tipuri de materiale, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false.

www.arimateeamed.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.arimateeamed.ro, transmiteți, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.arimateeamed.ro cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; că materialele postate nu violează niciuna dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.arimateeamed.ro. 

www.arimateeamed.ro are dreptul, dar nu obligația, de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe Site. www.arimateeamed.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site www.arimateeamed.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

Forță majoră

www.arimateeamed.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.arimateeamed.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința www.arimateeamed.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.arimateeamed.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.arimateeamed.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

Publicitatea

www.arimateeamed.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.arimateeamed.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidentialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

www.arimateeamed.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că Site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail.

Legislația aplicabilă

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.arimateeamed.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii și condițiile www.arimateeamed.ro se supun legislației române. În caz de litigiu se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul SC Arimateea ASR SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente.

Prezentarea ofertei

SC Arimateea ASR SRL își rezervă dreptul de a opera oricând orice modificări asupra prețurilor și informațiilor despre produsele prezente pe site-ul www.arimateeamed.ro, fără o înștiințare prealabilă. Informațiile despre produsele prezente pe site-ul www.arimateeamed.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.arimateeamed.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Închide
Close

Close
Meniu
Categorii