DESPRE NOI

COMPANIA ARIMATEEA ASR reprezintă un proiect început cu ajutorul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților din dorința de a ajuta și a susține sănătatea tuturor semenilor prin intermediul rețetelor mânăstirești tradiționale atât de folositoare în tratarea și prevenirea bolilor, rețete care și-au arătat beneficiile de-a lungul atâtor generații.

logo arimateea - in slujba sanatatii

arimateeamed

MISIUNE

Dumnezeu, când a creat Pământul, a dăruit câte o plantă ca tratament pentru fiecare boală. Misiunea noastră este de a găsi acea plantă și de a o oferi tuturor celor care caută tratament și alinare a suferințelor.

Arimateea are scopul de a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a tuturor oamenilor prin folosirea plantelor culese din ecosistemul natural. Plantele provin din flora autohtonă.

Produsele noastre doresc să ofere sprijin în fața bolilor prin intermediul unor rețete tradiționale, folosite de generații, care și-au dovedit beneficiile în consolidarea sănătății și prevenirea afecțiunilor.

Punem accentul pe tratamente noninvazive pentru organism, fără compuși chimici.

Misiunea noastră este de a face din nou cunoscute acele scheme de tratament fitoterapeutice tradiționale și apiterapeutice atât de benefice pentru sănătate.

VIZIUNE

Viziunea noastră este de a face cunoscute și de a folosi darurile oferite de natură în ajutorul oamenilor.

Ne dorim să facem cunoscute produsele naturiste tradiționale punând accentul pe tratamente noninvazive pentru organism: fitoterapia se adresează bolnavului și nu bolii (abordarea este holistică), acțiunea substanțelor vegetale se adresează mai multor organe, prin acțiunea sinergică se mărește acțiunea substanțelor de bază.

Marele avantaj al fitoterapiei este reprezentat de faptul că absorbția principiilor din plantele medicinale active (care dau efectul terapeutic) se fac în mod firesc de către organism, având rareori efecte secundare sau adverse.

Dorim să găsim diferite rețete și scheme de tratament bazate pe rodurile naturii și să le îmbunătățim continuu pentru rezultate cât mai bune pentru sănătate.

Viziunea noastră este ca Arimateea să fie prima alegere atunci când cineva se gândește la produse naturiste, iar aceasta se poate întâmpla doar prin standarde de calitate înaltă, încredere și produse care vor avea efectele scontate asupra sănătății oamenilor.

VALORI

Dorim să găsim cele mai bune rețete naturale pentru tratarea și consolidarea sănătății oamenilor.

Mereu ne autodepășim și în permanență găsim noi tratamente și scheme de tratament naturale pentru a veni în ajutorul clienților.

Vom folosi doar produse de înaltă calitate, produse 100% naturale culese direct din flora spontană, din apropierea mănăstirilor și zonelor curate de munte, iar cele pe care nu le vom găsi acolo vor fi crescute în medii naturale fără folosirea diferitelor pesticide și substanțe.

Specialiștii noștri vor trata cu grijă și dedicație fiecare consumator (client) și problemele de sănătate cu care se confruntă acesta. Încercăm să găsim împreună cea mai bună cale spre ameliorarea suferințelor și spre redobândirea sănătății și a stării de bine a acestuia.

Având în vedere că vom lucra cu un bun atât de valoros al clienților noștri cum este sănătatea, vom trata cu responsabilitate fiecare client și ne vom simți responsabili față de fiecare sfat ori tratament recomandat.

PROGRAM

Luni08:00-20:00
Marti08:00-20:00
Miercuri08:00-20:00
Joi08:00-20:00
Vineri08:00-20:00
Sâmbătă08:00-20:00
Duminică08:00-20:00
Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Închide
Close

Close
Meniu
Categorii