• Apicol12gamma 200ml Apicolscience 57,00 lei

  Apicol12gamma, sau mierea albastră, este un produs apicol format din 12 ingrediente cu un rol benefic în ceea ce privește îmbunătățirea tonusului și a vitalității organismului.

 • Apicol7alpha 200ml Apicolscience 40,00 lei

  Apicol7Alpha „mierea roșie” este un produs apicol cu rol benefic în creșterea imunității și în îmbunătățirea echilibrului mental și emoțional.

 • Apicol9beta 200ml Apicolscience 40,00 lei

  Apicol9Beta sau ”mierea galbenă” este un produs format din nouă ingrediente apicole și vegetale. Aceste ingrediente  sunt implicate în procese cu efect de inhibare a dezvoltării microorganismelor periculoase ce pot apărea la acest nivel.

 • Apilar plus 200ml Apicolscience 40,00 lei

  Apilar plus – Apilarnilul este un produs apicol foarte sensibil la temperatură. De aceea, este cel mai bine este păstrat și administrat în miere de albine. Este un produs apicol fără echivalent în lumea plantelor medicinale sau a medicamentelor.

 • Cardio 200ml Apicolscience 45,00 lei

  Cardio:

  Ingrediente

  Miere polifloră (bio): 92,4%; Lăptișor de matcă crud: 5%; extract hidric 1:10 din Păducel (Crataegus oxyacantha), fructe: 2%; Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% ginkgoflavonoide și 6% terpene lactonice: 0,2%; Griffonia (Griffonia simplicifolia), semințe, extract apos uscat cu min. 30% 5-hidroxitryptophan: 0,2%; Pin (Pinus sylvestris), ulei esențial: 0,1%; Bergamota-de-Italia (Citrus bergamia), ulei esențial: 0,05%; Lămâie (Citrus limon) ulei esențial: 0,05%.

 • Crema manuka si lavanda de noapte pentru fata 50ml Apicolscience 40,00 lei

  Crema manuka si lavanda de noapte pentru fata –

  Miere manuka și lavandă: Tratamentul de noapte al tenului este poate cel mai important. Aceasta, deoarece timpul de acțiune este mai îndelungat, iar efectele sunt implicit mult mai puternice. Acizii grași și cerurile care refac stratul de protecție al pielii sunt aplicate în această perioadă, exercitându-și efectul în profunzime.

 • Hepatic regenerare 200ml Apicolscience 38,00 lei

  Hepatic regenerare

  Ingrediente Hepatic Regenerare:

  Miere polifloră, Lăptișor de matcă, extracte de: Mușetel, Gălbenele, Urzică, Șofran-de-India/ Turmeric, Armurariu, uleiuri esențiale: Salvie-dulce, Salvie, Pin.

 • Laptisor de matca proaspat si crud 100 g 120,00 lei

  Laptisor de matca proaspat si crud –

  Lăptișorul de matcă este o secreție produsă de albine, utilizată pentru a hrăni reginele (mătcile), care, singure asigură
  reproducerea a sute de exemplare de albine din stup. De asemenea, în primele zile de viață, puietul de albine este hrănit cu acest produs apicol special.

 • Masculin ultra 200ml Apicolscience 43,00 lei

  Masculin Ultra: Potența și fertilitatea masculină depind de o multitudine de factori externi și interni. Tocmai de aceea, bărbații sunt mai sensibili decât s-ar putea crede la apariția unor tulburări din această sferă.

 • Neuro reven 225g Apicolscience 42,00 lei

  Neuro reven este un tonic pentru susținerea capacităților fizice și  mentale în caz de slăbiciune, epuizare și oboseală și în timpul convalescenței.

 • Neuro reven plus 210g Apicolscience 57,00 lei

  Neuro reven plus: Sistemul nervos central, așa cum o arată și numele, este partea principală a sistemului nervos, numit și nevrax. El se ocupă cu prelucrarea preluată de la receptori (vizuali, tactili, de durere, auditivi etc.) și de generarea de răspunsuri. Acest sistem nervos central este format din creier și măduva spinării. Atunci când acesta este afectat de factori nocivi externi, de tulburări vasculare, de procese degenerative sau tumorale, apar anomalii fiziologice, tulburări psihice și comportamentale grave.

 • Pancreatic 200ml apicolscience 38,00 lei

  Pancreatic: Pancreasul este poate cel mai ignorat organ din corpul nostru, deși fără el nu am putea trăi nici măcar o săptămână. Este considerat o anexă a tubului digestiv, deși funcțiile sale afectează întreg organismul. Cântărește doar 80 de grame, secretă atât hormoni, cât și enzime esențiale digestiei.

 • Propolis hidric 30ml Apicolscience 20,00 lei

  Propolis hidric – Prin excelență propolisul este considerat o substanță hidrofobă. Ce înseamnă aceasta? Faptul că nu permite trecerea apei, fiind impermeabil și hidroizolator. De aceea, multă vreme nu a fost luată în considerare folosirea extractelor de propolis în apă, numite și hidrice, pentru sănătate. Aceasta, până când oamenii de știință au observat că, atunci când este suficient fragmentat și rămâne foarte multă vreme în contact cu apa, propolisul cedează o parte semnificativă de principii active. Și așa s-a ajuns la forma de administrare numită: PROPOLIS HIDRIC, adică extracție de propolis în apă demineralizată.

 • Somn 200ml Apicolscience 47,00 lei

  Somn – Conform studiilor științifice, administrarea unor produse apicole în aceste cazuri poate avea efecte benefice, atât pe termen scurt. cât și pe termen lung . Există și cercetări despre efectul unor plante în redobândirea calității somnului , în scăderea tensiunii nervoase și a agitației nocturne.

Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Închide
Close

Close
Meniu
Categorii