• Crema de calcaie manuka 50ml Apicolscience 35,00 lei

  Crema de calcaie manuka: Pielea tălpilor, spre deosebire de cea de pe restul corpului, nu beneficiază de glande sebacee și este, în mod natural, uscată. De aceea călcâiele uscate sau chiar crăpate sunt o problemă frecventă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Or călcâiele crăpate sunt susceptibile la infecții (1), foarte dureroase, iar în cazul femeilor sunt o problemă majoră de estetică.

 • Crema de maini manuka 50ml apicolscience 25,00 lei

  Cremă de mâini manuka: Mâinile sunt probabil cele mai folosite părți din corp, iar pielea de pe spatele lor este foarte subțire și delicată. Aceasta este expusă unor factori ce-i afectează aspectul, făcând mâinile să arate îmbătrânite, cu leziuni sau chiar pete.

 • Crema de zi miere manuka si argan pentru fata 50ml Apicolscience 40,00 lei

  Crema de zi miere manuka si argan pentru fata – Combinația dintre mierea de Manuka și argan este foarte bine absorbită în piele, datorită moleculelor fine de ulei și miere folosite. Este special dedicată refacerii barierei hidro-lipidice și compensării deficitul de hidratare profundă a pielii uscate.

 • Crema manuka si lavanda de noapte pentru fata 50ml Apicolscience 40,00 lei

  Crema manuka si lavanda de noapte pentru fata –

  Miere manuka și lavandă: Tratamentul de noapte al tenului este poate cel mai important. Aceasta, deoarece timpul de acțiune este mai îndelungat, iar efectele sunt implicit mult mai puternice. Acizii grași și cerurile care refac stratul de protecție al pielii sunt aplicate în această perioadă, exercitându-și efectul în profunzime.

 • Crema manuka ten acneic 50ml Apicolscience 40,00 lei

  Crema manuka ten acneic: Acneea este cea mai frecventă afecțiune la nivelul feței. Este provocată de inflamarea foliculilor pilo-sebacei, ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee și se manifestă prin apariția pe piele a punctelor negre sau albe, coșurilor, chisturilor sau nodulilor.

 • Crema manuka ten gras 50ml Apicolscience 40,00 lei

  Crema manuka ten gras: Așa numitul ten gras este caracterizat de o secreție foarte abundentă de sebum. Acesta este o combinație din mai multe tipuri de grăsimi, secretate de glande din piele numite sebacee. Sebumul are rolul de a proteja tenul de agresiunea factorilor nocivi din mediul extern.

 • Crema manuka ten mixt 50ml Apicolscience 40,00 lei

  Crema manuka ten mixt : Așa-numitul “ten mixt” este probabil cel mai des întâlnit la populațiile europene. El prezintă o secreție grasă abundentă pe porțiunea de piele cunoscută sub numele de “zona T-ului”, adică pe nas, bărbie și frunte. În rest, pielea este subțire, uscată, cu tendință spre a face riduri fine și dese.

 • Crema manuka ten sensibil 50ml Apicolscience 40,00 lei

  Crema manuka ten sensibil: Tenul sensibil are drept caracteristică o anumită particularitate reacțională a pielii feței. Mai concret, acest tip de ten are o predispoziție la reacții alergice dese. De multe ori aceste alergii (1) sunt declanșate de substanțe banale din mediul nostru înconjurător, substanțe care pentru marea majoritate a oamenilor nu au potențial alergen.

 • Crema manuka ten uscat 50ml Apicolscience 40,00 lei

  Crema manuka ten uscat: Tenului uscat are porii mici, o piele subțire, cu riduri fine, superficiale și mai dense. Marea lui problemă: stratul protector format din lipide și apă este prea subțire, expunându-l la ridare prematură, arsuri solare, infecții.

Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Închide
Close

Close
Meniu
Categorii