• Sapun cu lavanda Biopaltin 18,00 lei

  Sapun cu lavanda – Săpun cu flori de lavandă, cu efect relaxant, odihnitor (și pentru piele, și pentru starea generală de spirit).
  Are proprietăți cicatrizante, antifungice, antiseptice și antiinflamatoare.

 • Sapun cu salvie si galbenele Biopaltin 18,00 lei

  Sapun cu salvie si galbenele  – Un săpun natural, cu proprietăți calmante, care diminuează porii dilatați și echilibrează producția de sebum, fiind foarte potrivit pentru tenul acneic.

  Important: pentru că salvia este un ingredient puternic, vă recomandăm să nu folosiți acest săpun pentru bebeluși sau în spălarea pielii afectate de răni.

 • Sapun cu scortisoara Biopaltin 21,00 lei

  Sapun cu scortisoara – Scorțișoara este un puternic antiseptic natural, dar are și efect emolient, hrănește, vitaminizează şi mineralizează, curăță și calmează iritațiile pielii. De aceea, săpunul natural cu scorțișoară este un bun aliat în lupta cu microbii, virusurile, ciupercile sau alți paraziți.

 • Sapun pentru copii 21,00 lei

  Săpun pentru copii – un produs creat special pentru pielea sensibilă a bebelușilor și a celor mici, cu miere și migdale. este un săpun foarte prietenos, având un miros plăcut, dar vă recomandăm să fiți atenți la cei mici, pentru a nu=l confunda cu un desert.

 • Sapun pentru par Biopaltin 21,00 lei

  Sapun pentru par – Săpun natural pentru fortifierea părului și pentru eliminarea mătreții.

Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Închide
Close

Close
Meniu
Categorii