Articol Arimateea site miere manuka

Miere de manuka sau „mierea minune” – ingredientul secret al unei pieli sănătoase

Îngrijirea cu produse naturiste a pielii este cea mai eficientă soluție pentru a-ți păstra pielea tânără și strălucitoare. În acest sens, aliatul de nădejde poate fi un ingredient prețios, provenind din Noua Zeelanda, produsă de albinele care polenizează arbustul Manuka („Leptospermum scoparium”), care înflorește anual timp de doar 2-6 săptămâni.

În Egiptul antic, mierea era utilizată atât în scop terapeutic, cât și cosmetic, reușind să trateze cu succes numeroase afecțiuni cutanate.

miere manuka
miere manuka

Miere de manuka – proprietățile sale: cei 6A

Antibacteriană

Comparativ cu antibioticele clasice, mierea de manuka are o eficacitate cu până la 50% mai mare, remarcându-se în lupta împotriva infecțiilor bacteriene și îmbunătățirea sănătății orale.

Antifungică

Conform studiilor, mierea de manuka acționează în tratarea unui vast spectru de microorganisme bacteriene și fungice, precum stafilocoul auriu, Helicobacter Pylori, Streptococcus faecalis, sau E.coli.

Antiinflamatoare

Mierea de manuka poate ameliora simptomele fibrozei chistice, care dăunează plămânilor, afectând, totodată, sistemul digestiv și alte organe.

Antivirală

Bacteriile comune Pseudomonas aeruginosa și Burkholderia spp. pot cauza apariția unor infecții respiratorii superioare grave.

Antioxidantă

Grație proprietăților antioxidante, antiinflamatorii și antibacteriene, mierea de manuka previne eventualele infecții cauzate de ulcerul venos.

Antiseptică

Prin efectul său antiseptic, în cazul acneeei, roșeața pielii este redusă, iar stratul superior al acesteia este refăcut, după traumatizările cauzate de eczeme.

Mierea de manuka, soluția universală care susține frumusețea și sănătatea pielii

Acest ingredient minune, integrat în diferite creme, este potrivit pentru orice fel de tip de piele, indiferent de vârstă, găsindu-și utilitatea atât în îngrijirea tenului, cât și a corpului și prezentând rezultate reale.

Mierea manuka are proprietatea de a balansa nivelul Ph-ului pielii, intervenind în înlăturarea celulelor moarte. Prin efectul antiinflamator și antibacterian, ajută tenul gras să combată acneea și punctele negre. Fiind un ingredient deosebit de nutritiv și hidratant, acțiunea sa se remarcă și în diminuarea aspectului ridurilor și petelor pigmentare.

Crema de mâini manuka Apicolscience este ideală pentru aplicare în pauzele scurte de la birou, între sarcinile de lucru, întrucât pielea mâinilor este predispusă deshidratării.

Crema manuka pentru ten sensibil de la Apicolscience este naturală și foarte bine tolerată de dermă și îndeajuns de blândă pentru pielea fragilă, delicată, reacțiile alergice fiind complet evitate.

Crema manuka pentru ten uscat Apicolscience prezintă ingrediente care luptă în fața agenților microbieni și reface bariera de vapori de apă atât de necesară tenului uscat.

Crema manuka pentru ten mixt Apicolscience conține substanțe care țin sub control producția de sebum, previn proliferarea microbilor, dar și îmbătrânirea prematură a tenului.

Crema manuka pentru ten gras Apicolscience controlează flora bacteriană abundentă în cazul acestui tip de ten, reduce secreția de sebum, previne excesul de puncte negre sau coșuri.

Crema manuka pentru ten acneic Apicolscience reduce sensibilitatea alergică și inflamatorie care agravează acneea, reușind, totodată, să refacă stratul protector al pielii și inhibând microorganismele implicate în dezvoltarea afecțiunii menționate anterior.

Crema manuka și lavandă de noapte pentru față Apicolscience este pusă în lumină de aroma sa relaxantă. Se recomandă în tratamentele antirid și ținerea sub control a acelor micoorganisme responsabile de inflamarea tenului sau de apariția acneei. În plus, ingredientele favorizează redobândirea pigmentației normale și la regenerarea pielii.

Crema manuka și argan de zi pentru față Apicolscience compensează deficitul de hidratare profundă a pielii uscate și conferă un aspect catifelat și suplu pielii. Uleiul de argan din compoziție protejează tenul în fața efectelor nocive ale radiațiilor UV.

Crema manuka pentru călcâie Apicolscience este puternic nutritivă și reface bariera naturală de lipide a pielii, hrănește și accelerează regenerarea pielii afectate. Prin efectul său antibacterian, mierea de manuka își dovedește utilitatea în cazul agresiunilor microbiene, frecvent prezente în cazul pielii deteriorate la acest nivel.

În cazul în care ai folosit produsele noastre cu miere de manuka, ne-ar plăcea să aflăm părerea ta, printr-un review pe site!

Untul pământului, plantă cu imens potențial terapeutic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Închide
Close

Close
Meniu
Categorii